We presenteren met trots ons LUX-pakket, de perfecte keuze voor een betaalbare en functionele website die voldoet aan al jouw behoeften. Voor slechts €85 ex. btw per maand en met een contractduur van 2 jaar bieden we je een complete oplossing die flexibel en gebruiksvriendelijk is.

 

Bij het LUX-pakket kun je ervoor kiezen om je bestaande domeinnaam met verhuiscode aan ons te verstrekken. Als alternatief regelen we kosteloos een nieuwe domeinnaam voor je, op voorwaarde dat deze nog beschikbaar is. Jouw domeinnaam blijft ten allen tijde jouw eigendom. Na afloop van het contract sturen we je zo snel mogelijk de verhuiscode toe. Het WordPress-domein en de hosting worden offline gehaald, waarna je zelf of met de hulp van een andere webdesigner een nieuwe website kunt ontwikkelen.

 

Met het LUX-pakket beheren wij tot wel 8 pagina’s voor jou, waaronder een aantrekkelijke homepage, een contactpagina en andere relevante secties. We staan open voor jouw specifieke wensen en verzoeken met betrekking tot de gewenste pagina’s.

 

In ons LUX-pakket bieden we statische websites aan, waarmee we voor u de kosten kunnen besparen zonder in te leveren op kwaliteit, zo garanderen wij een goedkope, maar professionele digitale kant van uw onderneming. Hoewel je geen dagelijkse berichten kunt plaatsen of een volledige webshop kunt hebben, zorgen we ervoor dat jouw website altijd up-to-date blijft. We staan klaar om maximaal 6 wijzigingen per kwartaal voor je door te voeren, bijvoorbeeld het aanpassen van je adres, telefoonnummer of het vervangen van afbeeldingen op de homepage. We streven ernaar deze veranderingen binnen een week door te voeren. Wij hanteren voor u de back-ups, hosting en alle andere digitale zaken die uw aandacht afleiden van de kern taken van uw onderneming.

 

Als extraatje ontvang je van ons een prachtige en gebruiksvriendelijke 404-pagina, zodat je bezoekers altijd de juiste weg kunnen vinden op je site.

 

Na afloop van het contract kun je maandelijks opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand. Als je bijvoorbeeld per 1 april wilt uitschrijven, dien je uiterlijk op 1 maart een schriftelijke opzegging te sturen naar info@superdigitaal.nl. We zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt. Hou je jouw website liever online, dan hoef je uiteraard niet op te zeggen!

 

Kies voor ons LUX-pakket en profiteer van een betaalbare, functionele en professionele website die aan al jouw basisbehoeften voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw digitale aanwezigheid kunnen versterken.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Emailadres:
Gegevensverzameling (AVG):
Vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn wij verplicht expliciet uw toestemming te vragen voor gegevensverzameling.