We presenteren graag ons ECO-pakket, een geweldige keuze voor een voordelige en functionele website die voldoet aan al jouw basisbehoeften. Voor slechts €50 ex. btw per maand en met een contractduur van 2 jaar bieden we je een betaalbare oplossing die flexibel en gebruiksvriendelijk is.

Bij het ECO-pakket kun je ervoor kiezen om je bestaande domeinnaam met verhuiscode aan ons te verstrekken. Als alternatief kunnen we kosteloos een nieuwe domeinnaam voor je regelen, op voorwaarde dat deze nog beschikbaar is. Jouw domeinnaam blijft ten allen tijde jouw eigendom. Bij beëindiging van het contract sturen we je zo snel mogelijk de verhuiscode toe. Het WordPress-domein en de hosting worden offline gehaald, waarna je zelf of met de hulp van een andere webdesigner een nieuwe website kunt ontwikkelen.

Met het ECO-pakket beheren wij drie pagina’s voor jou, waaronder bijvoorbeeld een aantrekkelijke homepage, een contactpagina en een pagina voor prijsopgaves. Uiteraard staan we open voor jouw specifieke wensen en verzoeken met betrekking tot de pagina’s die je wilt hebben.

In ons ECO-pakket bieden we statische websites aan, waarmee we voor u de kosten kunnen besparen zonder in te leveren op kwaliteit, zo garanderen wij een goedkope, maar professionele digitale kant van uw onderneming. Hoewel je geen dagelijkse berichten kunt plaatsen of een volledige webshop kunt hebben, zorgen we ervoor dat jouw website altijd up-to-date blijft. We staan klaar om de nodige aanpassingen voor je te doen, zoals het wijzigen van je adres of telefoonnummer, of het vervangen van afbeeldingen op de homepage. Je kunt tot wel 3 wijzigingen per kwartaal aan ons doorgeven, en we streven ernaar om deze veranderingen binnen een week door te voeren. Wij hanteren voor u de back-ups, hosting en alle andere digitale zaken die uw aandacht afleiden van de kern taken van uw onderneming.

Als extraatje krijg je van ons een prachtige en gebruiksvriendelijke 404-pagina, zodat je bezoekers altijd de juiste weg kunnen vinden op je site.

Na afloop van het contract kun je maandelijks opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand. Als je bijvoorbeeld per 1 april wilt uitschrijven, dien je uiterlijk op 1 maart een schriftelijke opzegging te sturen naar info@superdigitaal.nl. We zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt. Hou je jouw website liever online, dan hoef je uiteraard niet op te zeggen!

Kies voor ons ECO-pakket en profiteer van een betaalbare, functionele en professionele website die aan al jouw basisbehoeften voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw digitale aanwezigheid kunnen versterken

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Emailadres:
Gegevensverzameling (AVG):
Vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn wij verplicht expliciet uw toestemming te vragen voor gegevensverzameling.