Bij Super Digitaal bieden we een breed scala aan diensten om jouw online aanwezigheid te versterken en je digitale doelen te bereiken. We hebben verschillende pakketten ontwikkeld die passen bij jouw specifieke behoeften. Ontdek hieronder wat we te bieden hebben:

ECO-pakket: Ons ECO-pakket is een voordelige optie voor een functionele en professionele website die voldoet aan al jouw basisbehoeften. Met statische websites en de mogelijkheid om tot 3 wijzigingen per kwartaal door te voeren, bieden we een betaalbare oplossing die jouw online aanwezigheid versterkt.

LUX-pakket: Voor een uitgebreidere en meer op maat gemaakte website raden we ons LUX-pakket aan. Met meer pagina’s en de mogelijkheid om tot 6 wijzigingen per kwartaal door te voeren, creëren we een website die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Logo en Huisstijl: Naast websites bieden we ook diensten op het gebied van logo-ontwerp en huisstijl. Onze getalenteerde ontwerpers helpen je bij het creëren van een uniek en herkenbaar logo dat perfect past bij jouw merkidentiteit. Daarnaast kunnen we ook een consistente huisstijl ontwikkelen die jouw merk visueel versterkt.

SEO-gerichte teksten: Om ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines, bieden we ook SEO-gerichte teksten aan. Onze professionele tekstschrijvers kunnen pakkende en geoptimaliseerde inhoud creëren die jouw website helpt om hoger te ranken in zoekresultaten en meer organisch verkeer aantrekt.

Bij Super Digitaal geloven we in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het bereiken van online succes.